Anretning

 

 

Opbevaring

Den mad du får leveret af Det Danske Madhus skal opbevares i dit køleskab.

Temperaturen i dit køleskab må højest være 5˚C. Hvis du er i tvivl om temperaturen i dit køleskab, så kan du enten købe et køleskabstermometer, eller også kan du få din madchauffør til at måle temperaturen for dig.

 

De kølede middagsretter opvarmes let i ovn eller mikrobølgeovn.

Af hensyn til fødevaresikkerheden er det vigtig, at maden altid opvarmes til 75°C.

OBS: Forretter, desserter, fisk og suppe skal eventuelt have kortere opvarmningstid.

Du får udleveret en opvarmningsvejledning, når du starter som kunde, men her kan du også finde en pdf-udgave af opvarmningsvejledningen.

Anretning

De kølede retter opvarmes i almindelig ovn eller mikrobølgeovn. Af hensyn til fødevaresikkerheden er det vigtig, at maden altid opvarmes til 75°C. Vi anbefaler ikke, at du gemmer eventuelle rester, der har været opvarmet.  

OBS: Forretter, desserter, fisk og suppe skal eventuelt have kortere opvarmningstid.

Du får udleveret en opvarmningsvejledning, når du starter som kunde, men her kan du også finde en pdf-udgave af opvarmningsvejledningen.

 

Anretning af din mad betyder rigtig meget for ens appetit. Det gælder både for ældre og unge i Danmark. Faktisk kan pynt på maden øge ens indtag af mad med op til 22 % iflg. Eldorado projektet. Derfor har vores Huskok & Madudvikler Martin 'Guf' Becker Rasmussen lavet fem videoer om hvordan man kan anrette sin mad fra Det Danske Madhus.

 

I Det Danske Madhus anbefaler vi at tilberede og anrette maden på tre forskellige måder.

 

Tre tilberedningsmetoder

 

Anretning og tilbedrening af Farsbrød

 

 

Anretning af Boller i Karry

 

Tilberedning i ovn eller mikroovn

 

 

 

Hjælp til emballagen

Gennem Det Danske Madhus kan du købe hjælpemidlerne EasyGrip og EasyOff, som kan hjælpe dig i forbindelse med opvarmning af maden og åbning af filmen på bakken. Du får rabat ved bestilling af produkterne hos HandiGood gennem Det Danske Madhus.

 

Folieaftager & Bakkeholder

Relevante artikler