KOSTFORMER

 

Hos Det Danske Madhus imødekommer vi en lang række diæter og behov. Læs om de hyppigste kostformer her, og kontakt kundeservice@ddm.dk hvis du har særlige behov, der ikke er beskrevet nedenfor – vi kan helt sikkert også levere til dig.

Kost til ældre

Menuen der sørger for, at du får alt det, du har brug for, når du spiser lidt mindre, end du plejede at gøre. Velsmagende og velkendte retter i indbydende servering, der gør det enkelt for dig at opvarme maden. Madglæde er en vigtig del af livet, og vi sørger for, at du kan glæde dig til et måltid lavet på gode råvarer, hver gang du modtager retter fra Det Danske Madhus. Det er vigtigt for os, at maden bliver lavet med omhu, så den smager, som du vil have og giver dig både den energi, du har brug for og sætter et smil på læben. Har du særlige behov, tåler ikke gluten, laktose eller andre ingredienser og råvarer, eller har du behov for ordinerede diæter, så tilpasser vi menuen til dig.

Normalkost

Til dig, der kan lide klassisk, velsmagende mad lavet med omhu. Mad giver glæde, både at lave og at spise. Vi bruger gode råvarer og sørger for, at menuen har den rette kombination af næringsstoffer, der giver dig den energi, du har brug for – og samtidig lover dig en dejlig stund med et godt måltid. Maden bliver appetitligt serveret på en måde, der er enkel at varme op, så du ikke har unødigt besvær. Vi har nemlig brugt tid i køkkenet, så du ikke behøver. Alt du skal gøre er at nyde et godt måltid mad, der giver dig god energi og samtidig smager dejligt og hjemmelavet. Tåler du ikke gluten, laktose eller andre ingredienser og råvarer, eller skal du have ordinerede diæter, så tilpasser vi menuen til dig.

Kost til småtspisende

Kan du kun spise små portioner? Så er vores menu til småtspisende rigtig for dig. Vi sørger for, at maden er både velsmagende og indbydende, og at den har et højt næringsindhold, så du får det, du har brug for, også selvom du spiser småt. Mad skal gøre glad, særligt når du ikke har den store appetit. Det gør mad fra Det Danske Madhus. Vi har nemlig været i køkkenet, så du ikke behøver. Vi tilbereder med stor omhu friske råvarer, så du får et måltid, du kan glæde dig til. Tåler du ikke gluten, laktose eller andre ingredienser og råvarer, eller har behov for ordinerede diæter, så tilpasser vi menuen til dig.

Vegetar

Vores vegetariske menu er til dig, der ikke spiser kød eller blot foretrækker at få endnu flere grøntsager ind i din kost. Retterne er lavet med stor omhu af gode friske råvarer, så du kan nyde et måltid mad, der både smager godt og giver dig den næring, du har brug for. Vi serverer klassiske og nye retter i det vegetariske repertoire, der er velsmagende og giver god energi. Når du bestiller mad fra Det Danske Madhus, får du ægte dansk madglæde med i købet. Fås også i en vegansk udgave. Har du særlige behov, tåler ikke gluten, laktose eller andre ingredienser og råvarer, eller har du behov for ordinerede diæter, så tilpasser vi menuen til dig.

Ordinerede diæter

Der kan være mange årsager til, at din kost skal sammensættes på en særlig måde. Her er vi der også for dig og sørger for, at du får den mad, du har brug for. Og er lige præcis det, du har brug for ikke tilgængeligt her på hjemmesiden, så kontakt os gerne, så sammensætter vi en menu, der passer til dine behov.

Blød, gratin og cremet kost

Tygge- og synkevenlig kost til dig, der på grund af sygdom eller andre udfordringer har besvær med at tygge og synke maden. Vi sørger for, at du får en god måltidsoplevelse med mad, der smager dejligt og er tilpasset dine behov. Vi laver vores mad med omhu af friske råvarer, så du får de næringsstoffer, du har brug for. Madglæde er vigtigt, og hos Det Danske Madhus giver vi dig tygge- og synkevenlige måltider, du godt kan glæde dig til. Måltiderne fås i forskellig variation, så du bliver udfordret så tilpas meget, som din funktion tillader.

Relevante artikler

oksetykkam
nudelsuppe
Vegetarlasagne