Om Det Danske Madhus

 

Det Danske Madhus er madglæde på hjul: Vi leverer hjemmelavet hverdagsmad til dig, der sætter pris på et veltilberedt måltid, til dig, der har andet at bruge din hverdag på, og til dig, der har særlige krav til dine måltider. Med udgangspunkt i klassiske danske retter, vegetariske oplevelser og afstikkere til sikre hits fra resten af verden, byder vi på et alsidigt menukort, så du kan vælge lige præcis den mad, der passer til dine smagsløg og dine ernæringsbehov. Vores måltider skal være noget, du glæder dig til i hver dag, for det er vores mission at lave mad, der gør dig glad. For god mad er en del af et godt liv, og vi glæder os over at være en del af dit!

 

Velbekomme!

 

 

MISSION:

 

VI VIL ØGE LIVSKVALITETEN HOS DEM, DER ØNSKER EN HJÆLPENDE HÅND MED MADLAVNINGEN. DET GØR VI VED AT SKABE SMAGFULDE, ERNÆRINGSTILPASSEDE OG MINDEVÆRDIGE MADOPLEVELSER.

VISION:

 

VORES VISION OG FORMÅL ER, AT HJÆLPE ÆLDRE OG MENNESKER MED SÆRLIGE KOSTBEHOV TIL AT FÅ EN BEDRE LIVSKVALITET.

 

 

Det gode måltid

 

Det skal dufte, det skal smage og det skal gøre dig glad: Et godt måltid er mad på dine præmisser, uanset om du er glad for sovs eller elsker grønt. Et godt måltid er mad, du kan nyde og glæde dig til – også hvis du har udfordringer, der gør, at vi skal lave et helt særligt måltid til dig. For uanset hvilken kostplan du følger, vil vi gerne lave mad til dig, som gør indtryk hver dag. Mad, hvor du kan smage, at vi gør os umage med hver eneste servering.

 

Nem mad til ældre

 

Vi mener, at nem mad til ældre skal være god hjemmelavet mad til et godt liv. Det er måltider tilpasset det sted, du er i livet og lavet med omsorg og omtanke for dine behov for et godt måltid. For glæden ved mad bliver ikke mindre med årene.

 

Ernæringsrigtig mad

 

Hvad der er rigtigt for den ene, er måske ikke rigtigt for den anden. Derfor laver vi måltider, der er tilpasset den enkeltes næringsbehov og livsituation. Vi sætter en ære i at lave mad, der smager – også når du har udfordringer eller behov, der stiller særlige krav til menuen.

 

Dansk virksomhed

 

Det Danske Madhus er et aktieselskab, som ejes af apetito en tysk familieejet virksomhed.

 

Det Danske Madhus A/S er moderselskab for en række datterselskaber, der blandt andet inkluderer 4 madhuse og transportfirmaet Multi Trans A/S.

 

Læs mere om apetito

 

Madhuset blev etableret i 2003 og er i dag en af de klare markedsledere på det danske marked for måltidsløsninger leveret til kundens eget hjem, institutioner mv.

 

 

Ledelsen

 

Søren Stoltenberg Vilmand

CEO

 

Bestyrelsen

  • Jan-Peer Laabs
  • Christian Kessy
  • Søren Stoltenberg Vilmand