Private kunder

 

Det Danske Madhus laver mad med fokus på kvalitet og ernæring til hele Danmark. Derfor er vi stolte af at levere god mad til mange danskere, der hellere vil bruge hverdagen andre steder end i køkkenet. På den måde får du tid til det, som er vigtigt for dig, mens vi steger og braiserer, og sørger for at hverdagsmaden er en god oplevelse, hver dag.

 

 

Måltidsløsninger til private

 

Vi har gjort det nemt for dig, vi leverer nemlig komplette, færdiglavede måltider. Vores koncept er enkelt og passer til både små og store husstande. Du skal bare varme maden, anrette den og så er det spisetid - på under 5 minutter.

Som privat kunde kan du vælge at bestille din mad via bestillingsark eller online. Læs mere om mulighederne for bestillingsark her eller bestil din mad online.

 

 

Læs mere om bestillingsark            ❤ bestil mad online  

 

 

 

 

 

Stort udvalg - 36 retter hver uge.

 

Sund mad i rette mængde.

 

Koncept til både små og store husstande.

 

Velsmagende mad på 5 min.

 

Hos Det Danske Madhus

 

Vi garanterer mad, der gør dig glad. Vi tilbereder hver dag et stort udvalg af dejlige, hjemmelavede retter, som alle generationer kender og elsker. Bestil for minimum 200 kr., så leverer vi maden til døren gratis.

 

 

Hjemmelavet mad leveret til døren

 

Med vores måltidskasser får du velsmagende, sund mad på ingen tid. Vores koncept gør det let at spare både tid og penge uanset størrelsen på husstanden. Vi tilbyder ægte convenience, da maden passer sig selv i ovn eller mikrobølgeovn. Alt du skal gøre er at anrette, og så er det spisetid.

Med vores koncept behøver I ikke at være enige om aftenens menu. Er man flere i familien er det en fordel, at alle kan vælge deres livretter. Vi tilbyder det samme udvalg og skelner ikke mellem, om der er 1 eller flere i husstanden.

Vi har tilpasset portionsstørrelserne, så du kan minimere dit madspild, og samtidig har vi gjort det let at få et sundt måltid, selvom du prioriterer at bruge din tid på noget andet end madlavning, og man kan spise, når det passer bedst for familiens medlemmer.

Derfor kalder vi vores koncept for måltidsløsninger til alle.

 

 

 

 

Komplette måltider

 

Vælg mellem et stort udvalg forskellige hovedretter.

 

Vi har et varieret udvalg af klassiske danske retter som frikadeller, hakkebøf og tarteletter, der er kombineret med et udvalg af velkendte udenlandske klassikere som kylling tikka masala og chili con carne.

 

De er pakket i portioner, der passer til 1 person.

 

 

Se ugens retter

Kød og sovs


Vælg mellem forskellige retter og lav selv tilbehøret.

 

Vi leverer retten uden tilbehør. Så kan du selv bestemme, hvad I skal spise til. De er pakket i portioner, der passer til 2-4 personer.

Du kan også bestille enkeltkomponenter som pandestegte frikadeller, klar suppe eller høns i asparges.

 

 

Se ugens retter

Forretter og desserter


Vælg mellem forskellige færdiglavede forretter og desserter.

 

Vi har altid de gamle klassikere som fromage, frugtgrød, øllebrød og klar suppe på menuen.

De er pakket i portioner, der passer til 1 person.

 

 

Se ugens retter

 

Mad der gør dig glad

 

Vores mission er at skabe glæde med kvalitetsmad, og vores koncept er helt enkelt: God mad der er hjemmelavet og tilberedt af de bedste råvarer på vores egne opskrifter. Vi tilbyder mad, som er kendt og elsket af alle generationer. Der er stor valgfrihed, så man kan få lige præcis de retter, man bedst kan lide. Færdiglavet aftensmad leveret til døren behøver bestemt ikke at være kedeligt.

Læs mere om vores madfilosofi og lad dig friste til at vælge en af vores muligheder for at få leveret færdiglavet mad til døren.

 

 

 

 

Vi har markedets største udvalg af færdiglavede retter

 

Vi tilbereder hver dag et stort udvalg af dejlige, hjemmelavede retter. Du skal blot varme maden i ovnen eller mikrobølgeovnen, anrette og så kan der serveres dejlig mad.

Du har mulighed for at vælge mellem komplette måltider, forretter og desserter til 1 person, kun kød og sovs, hvor du selv sørger for tilbehøret, til 2-3 personer, samt kødsovs, supper og tilbehør til 3-4 personer.

Fordelen ved vores koncept er, at man ikke behøver at være enige om aftenens menu. Du kan altid vælge de retter, der er lige præcis dine livretter, og det kan den øvrige husstand også. Vores menukort varierer fra uge til uge, og vi laver alt lige fra supper til frikadeller, oksesteg og fyld til tarteletter. Du finder altid en masse klassiske, danske retter, men du kan også finde et udvalg af velkendte udenlandske klassikere som fx chili con carne, lasagne og pasta carbonara.

 

 

 

 

Abonnementsordning med stor fleksibilitet

 

Du vælger selv, hvor mange retter du vil have leveret, og hvor ofte du vil have mad leveret. Vi kan levere til dig hver uge, hver 2. uge eller hver 3. uge.

Når du tilmelder dig vores abonnementsordning, er der fri levering, og maden bliver leveret til dig af én af vores madchauffører. Vi har et stort antal fuldtidsansatte madchauffører, der leverer mad til døren, hver dag. Vi leverer i hele landet undtagen ikke brofaste øer.

 

 

Bestilling via papirbestillingsark

 

Foretrækker du at bestille mad via vores papirbaserede bestillingsark, kan du læse mere om det her:

 

 

Læs mere om bestillingsark