Ernæring
Med mere end 90.000 serverede måltider hver uge tror vi på, at vi gør en aktiv forskel for danskere i hele landet. Her på siden kan du læse mere om vores holdning til ernæring, forskellige kost- og ernæringsformer samt grundprincipperne for vores madlavning.
Mød vores eksperter
Mød vores team af dygtige ernæringseksperter som hver dag arbejder for at vejlede danskere om ernæringsrigtig kost til familier, institutioner og ældre, og samtidig rådgiver kommuner og professionelle om ernæringsrigtig kost.
Har du brug for faglig sparring, kan du kontakte vores ernæringsteam.
MAD-MANIFEST
Vi er stolte af hver dag at servere gode måltider til tusindvis af danskere. Det gør vi med omtanke for dig og for vores omverden.
KOSTFORMER
Hos Det Danske Madhus imødekommer vi en lang række diæter og behov. Læs om de hyppigste kostformer her, og kontakt kundeservice@ddm.dk hvis du har særlige behov, der ikke er beskrevet nedenfor – vi kan helt sikkert også levere til dig.
Dysfagi
Tygge- og synkevenlig mad, også kaldet dysfagikost, er mad, som er blevet tilpasset i konsistensen, så det kan spises af mennesker, der har nedsat tygge- og/eller synkeevne, uden risiko for fejlsynkning.
Forskning og udvikling
Med vores særlige ekspertise indenfor ernæringsrigtig mad til særligt ældre, småtspisende og borgere, der har udfordringer med dysfagi (synkebesvær), indgår vi løbende i forsknings- og udviklingsprojekter, der understøtter udviklingen af næringsrig kost til alle grupper i samfundet.
Opskrifter
Vild med vores mad? Så kan du selv prøve kræfter med det, når du har god tid.
Find udvalgte opskrifter fra vores opskriftsudvikler Guf lige her.