Ernæring

 

Med mere end 90.000 serverede måltider hver uge, tror vi på, at vi gør en aktiv forskel for danskere i hele landet.  Her på siden kan du læse mere om vores holdning til ernæring, forskellige kost- og ernæringsformer samt grundprincipperne for vores madlavning.

 

Mød vores eksperter

 

Mød vores team af dygtige ernæringseksperter som hver dag arbejder for at vejlede danskere om ernæringsrigtig kost til familier, institutioner og ældre, og samtidig rådgiver kommuner og professionelle om ernæringsrigtig kost.

 

Har du brug for faglig sparring kan du kontakte vores ernæringsteam.

 

 

Læs mere

MAD-MANIFEST

 

Vi er stolte af hver dag at servere gode måltider til tusindvis af danskere. Det gør vi med omtanke for dig og for vores omverden.

 

 

Læs mere

KOSTFORMER

 

Hos Det Danske Madhus imødekommer vi en lang række diæter og behov. Læs om de hyppigste kostformer her, og kontakt kundeservice@ddm.dk hvis du har særlige behov, der ikke er beskrevet nedenfor – vi kan helt sikkert også levere til dig.

 

 

Læs mere

Dysfagi

 

Tygge- og synkevenlig mad, også kaldet dysfagikost, er mad, som er blevet tilpasset i konsistensen, så det kan spises af mennesker, der har nedsat tygge- og/eller synkeevne, uden risiko for fejlsynkning.

 

 

Læs mere

Forskning og udvikling

 

Med vores særlige ekspertise indenfor ernæringsrigtig mad til særligt ældre, småtspisende og borgere, der har udfordringer med dysfagi (synkebesvær), indgår vi løbende i forsknings- og udviklingsprojekter, der understøtter udviklingen af næringsrig kost til alle grupper i samfundet.

 

 

Læs mere

Blog

 

 

Læs mere

Opskrifter

 

Vild med vores mad? Så kan du selv prøve kræfter med det, når du har god tid.
Find udvalgte opskrifter fra vores opskriftsudvikler Guf lige her.

 

 

Læs mere

Anretning

 

 

Læs mere