Anretning

 

 

Opbevaring

Den mad du får leveret af Det Danske Madhus skal opbevares i dit køleskab.

Temperaturen i dit køleskab må højest være 5˚C. Hvis du er i tvivl om temperaturen i dit køleskab, så kan du enten købe et køleskabstermometer, eller også kan du få din madchauffør til at måle temperaturen for dig.

 

Opvarmning

De kølede middagsretter opvarmes let i ovn eller mikrobølgeovn.

Af hensyn til fødevaresikkerheden er det vigtig, at maden altid opvarmes til 75°C.

OBS: Forretter, desserter, fisk og suppe skal eventuelt have kortere opvarmningstid.

Du får udleveret en opvarmningsvejledning, når du starter som kunde

Private Web Normale og Små Portioner Opvarmningsvejledningen

Visiterede Normal Portion Opvarmningsvejledning

Små portioner Opvarmningsvejledning

Bakke i ovn Opvarmningsvejledning

Hot fill Opvarmningsvejldning

 

Anretning

De kølede retter opvarmes i almindelig ovn eller mikrobølgeovn. Af hensyn til fødevaresikkerheden er det vigtig, at maden altid opvarmes til 75°C. Vi anbefaler ikke, at du gemmer eventuelle rester, der har været opvarmet.  

OBS: Forretter, desserter, fisk og suppe skal eventuelt have kortere opvarmningstid.

Du får udleveret en opvarmningsvejledning, når du starter som kunde, men her kan du også finde en pdf-udgave af opvarmningsvejledningen.

 

Anretning af din mad betyder rigtig meget for ens appetit. Det gælder både for ældre og unge i Danmark. Faktisk kan pynt på maden øge ens indtag af mad med op til 22 % iflg. Eldorado projektet.

 

For at hjælpe dig på vej har vi lavet fem videoer om, hvordan man kan anrette sin mad fra Det Danske Madhus.

 

I Det Danske Madhus anbefaler vi at tilberede og anrette maden på tre forskellige måder.

 

Tre tilberedningsmetoder

 

Anretning og tilbedrening af Farsbrød

 

 

Anretning af Boller i Karry

 

Tilberedning i ovn eller mikroovn

 

 

 

Relevante artikler