Job og karriere

Ledige stillinger

Hos Det Danske Madhus gør vi alle sammen hver dag en forskel, når vi er med til at sætte mad på bordet hos vores mere end 17.000 kunder. Derfor er vi stolte af det, vi laver og ved at det gør en forskel hver dag, når vi møder på arbejde.

 

Vi forventer at nye kolleger sætter en ære i at skabe en god hverdag for kollegerne og gøre en forskel for vores kunder.

 

Trivsel og arbejdskultur er vigtigt for os og derfor ønsker vi at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder for at:

  • Fastholde, udvikle og tiltrække kvalificerede og engagerede kolleger på tværs af organisationen
  • Fremme god ledelse og godt samarbejde
  • Sikre et godt arbejdsmiljø
  • Have gode arbejdsvilkår og lønforhold

 

Medarbejder i Det Danske Madhus

 

Vi er passionerede omkring vores mad og uanset, hvilken funktion man har i Det Danske Madhus, er det vigtigt at have glæden og hjertet med på arbejde.

 

Der er altid plads til masser af smil og sjove fortællinger simpelthen fordi, vi bliver glade af at lave mad og samtidig vide, at den mad, vi laver, er til glæde og gavn for vores kunder. Som ansat i Det Danske Madhus har man klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder.

 

Lige nu har vi følgende ledige stillinger i organisationen:

 

 

 

 

Job annoncer

27. maj 2024 12:50

Vil du være med til at gøre en forskel og øge livskvaliteten hos ældre og mennesker med særlige kostbehov? Så bliv ernæringsfaglig medarbejder i vores MADHUS i Trige ved Aarhus. Her skaber vi madglæde, sundhed og nærvær. I Det Danske Madhus tilbyder vi madservice til alle, der ønsker en hjælpende hånd. Vi kalder det madglæde på hjul. Med afsæt i den danske madkultur skaber vi traditionelle danske retter, som er kendt og elsket af alle generationer. Vi søger en kollega med en ernæringsfaglig uddannelse, som har lyst til at blive en del af et hold dygtige og engagerede kolleger, der enten har en faglig uddannelse indenfor mad og ernæring, eller som har holdning og lyst til at arbejde med mad i stor målestok.

23. maj 2024 15:18

Er du ernæringsassistent, eller har en anden madfaglig uddannelse, som eks. cater eller kok? Og vil du være med til at gøre en forskel og øge livskvaliteten hos ældre og mennesker med særlige kostbehov? – Så bliv ernæringsfaglig medarbejder i vores madhus i Varde.

16. maj 2024 08:05

Til at styrke vores bagerfunktion har vi oprettet en ny stilling, hvor vi søger en bager, som selvstændig brænder for at udvikle og sikre et fortsat højt niveau af vores udbud af sæsonkager og brød til alle vores kunder, herunder leve-bo centre, til kommunerne og private borgere. Og selvfølgelig skal du også forkæle dine kollegaer med lækkert bagværk til vores kantine.

13. maj 2024 12:20

I Det Danske Madhus tilbyder vi madservice til alle, der ønsker en hjælpende hånd. Vi kalder det madglæde på hjul. Med afsæt i den danske madkultur skaber vi traditionelle danske retter, som er kendt og elsket af alle generationer. Sommeren og feriesæsonen nærmer sig, og vores mange gode kunder skal fortsat have den rigtige mad i den gode kvalitet leveret. Derfor har vi behov for sommerhjælp i vores pakkeri og opvask i Trige.

Uopfordret ansøgning

Kunne du tænke dig at blive en del af vores hold?

Du kan søge en af vores opslåede stillinger, men du er også meget velkommen til at søge uopfordret.

Udfyld en kandidatprofil, så matcher vi dine ønsker og kompetencer med fremtidige ledige stillinger.

 

 

*Det Danske Madhus er dataansvarlige for de oplysninger, som du indtaster ved oprettelse af denne profil. Se vores
fortrolighedspolitik for yderligere information.
Når du opretter en profil hos Det Danske Madhus, accepterer du, at vi opbevarer dit navn samt e-mail med det formål at
sende dig personlige e-mails med relevante ledige stillinger.
Når du vælger at oprette din profil, sender vi en bekræftelse pr. e-mail med et aktiveringslink. Når du har bekræftet, beholder
vi din information indtil, du vælger at framelde dig. Hvis du ikke bekræfter, vil dine informationer blive slettet efter 30 dage.
Ved at indsætte din personlige data accepterer du:
at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik
at du af egen fri vilje har givet samtykke til behandlingen af de registrerede og gemte oplysninger
Jeg har læst vilkårene og accepterer dem.