Job og karriere

 

Bliv en del af et passioneret hold

 

Hos Det Danske Madhus gør vi alle sammen hver dag en forskel, når vi er med til at sætte mad på bordet hos vores mere end 17.000 kunder. Derfor er vi stolte af det, vi laver og ved at det gør en forskel hver dag, når vi møder på arbejde.

 

Vi forventer at nye kolleger sætter en ære i at skabe en god hverdag for kollegerne og gøre en forskel for vores kunder.

 

Trivsel og arbejdskultur er vigtigt for os og derfor ønsker vi at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder for at:

  • Fastholde, udvikle og tiltrække kvalificerede og engagerede kolleger på tværs af organisationen
  • Fremme god ledelse og godt samarbejde
  • Sikre et godt arbejdsmiljø
  • Have gode arbejdsvilkår og lønforhold

 

Ledige stillinger:

 

Lige nu har vi følgende ledige stillinger i organisationen:

 

Uopfordret ansøgning:

Kunne du tænke dig at blive en del af vores hold?
Send en uopfordret ansøgning sammen med dit CV til vores HR-chef Hanne Østergaard på job.ddm@ddm.dk

 

Medarbejder i Det Danske Madhus

Vi er passionerede omkring vores mad og uanset, hvilken funktion man har i Det Danske Madhus, er det vigtigt at have glæden og hjertet med på arbejde.

 

Der er altid plads til masser af smil og sjove fortællinger simpelthen fordi, vi bliver glade af at lave mad og samtidig vide, at den mad, vi laver, er til glæde og gavn for vores kunder. Som ansat i Det Danske Madhus har man klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder.

 

Job annoncer

19. juli 2023 14:01

Jeg hedder Vibeke Dahl Bruun og er Madhuschef i Det Danske Madhus i Varde og i Vejle, som er placeret på Kornmarken 21, 6040 Egtved. Mit hold består af produktionsmedarbejdere både med en uddannelse indenfor mad og ernæring, men også af medarbejdere der ikke er uddannet, men har en holdning og lyst til at arbejde med mad i deres hverdag. Vi hjælper hinanden i hverdagen, og er hinandens kunder, så vi sikrer et godt flow i hverdagen. Vi er en god blanding af nyansatte og medarbejdere der har lang erfaring hos os, kvinder/mænd, unge/modne, født i Danmark eller et andet sted i verdenen. Ring og få en snak med mig hvis det har vakt din interesse!

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

17/8-2023

Ansættelsesforhold:

Fast

3. juli 2023 14:27

Vil du med på vores hold af fantastiske kollegaer? Jeg hedder Anders Kjær Madsen og er Madhuschef i Det Danske Madhus i Trige. Mit hold består af produktionsmedarbejdere både af medarbejdere, der har en uddannelse indenfor mad og ernæring, men også af ufaglærte køkkenmedarbejdere som har en holdning og lyst til at arbejde med mad i deres hverdag. Hos os starter dagen kl. 7.00, hvor vi producerer og pakker mad til vores ca. 4.000 kunder der har behov for god og sund mad med god næring, samt kunder med specielle ernæringsbehov. Dette er vi eksperter i, og sætter en ære i at kunne producere så bredt et udvalg at vi kan servicere alle vores kunder.

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

24/8-2023

Ansættelsesforhold:

Fast