Sommerjob i Det Danske Madhus i Trige

I Det Danske Madhus tilbyder vi madservice til alle, der ønsker en hjælpende hånd. Vi kalder det madglæde på hjul. Med afsæt i den danske madkultur skaber vi traditionelle danske retter, som er kendt og elsket af alle generationer.

 

Sommeren og feriesæsonen nærmer sig, og vores mange gode kunder skal fortsat have den rigtige mad i den gode kvalitet leveret. Derfor har vi behov for sommerhjælp i vores pakkeri og opvask i Trige.

 

Dine arbejdsopgaver

Du bliver en del af vores produktion og tilknyttet enten teamet, i pakkeriet eller i opvasken.

Sammen med dine kolleger er du med til at udportionere, pakke mad til vores kunder – eller du er med i opvasken.

 

I nogle områder af produktionen arbejder vi i kolde miljøer grundet fødevaresikkerhed, så du vil selvfølgelig blive iklædt varmt tøj. Du vil primært have stående arbejde, hvor der vil forekomme løft, træk og skub.

 

Vi tilbyder

I Det Danske Madhus er medarbejderne fundamentet for vores succes. Derfor gør vi meget ud af at skabe det rette arbejdsmiljø, så vi alle kommer glade på arbejde og er glade, når vi går hjem. Du bliver en del af et hold dygtige og engagerede kolleger, når du bliver tilknyttet vores madhus i Trige. I hverdagen arbejder huset sammen – så du vil opleve, at vi er et samlet hold, hvor der er plads til højt humør.

 

Du vil blive timelønnet og din arbejdstid er som udgangspunkt mandag til fredag kl. 7.00-14.30. Det betyder, at du har fri i weekenderne. Vi ønsker at ansætte dig i de uger du har tid til at hjælpe os, dog max. 37 timer om ugen, i perioden juni-september evt. med mulighed for at få en tilknyttet aftale fremadrettet som afløser.

 

Om dig

Du har lyst til at være en del af et fællesskab – og kan bidrage med god energi og et godt humør. For os er det vigtigt, at du er fleksibel og mødestabil – og at du er omstillingsparat og klar på at møde de opgaver, der møder dig.

 

Så lover vi dig, at når du starter, bliver der taget godt hånd om dig gennem introduktion og oplæring. Du vil også opleve, at du altid kan sparre med dine kolleger.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

 

 

Ansøg her

Opslået af

Det Danske Madhus

Arbejdspladsens adresse:

Vestermøllevej 7A
8380 Trige

Sådan ansøger du

Lyder det interessant – og vil du med på sommerholdet?

Så send os et motiveret CV hurtigst muligt på mail: job.ddm@ddm.dk. Skriv venligst ”Sommerjob Trige”. Vi holder løbende samtaler.

 

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte: Madhuschef: Heidi Schmølz på telefon: 5157 5804.

Ansøg her

Læst i alt:

3372 gange

Læses i øjeblikket af:

190