Job og karriere

 

Bliv en del af et passioneret hold

 

Hos Det Danske Madhus gør vi alle sammen hver dag en forskel, når vi er med til at sætte mad på bordet hos vores mere end 17.000 kunder. Derfor er vi stolte af det, vi laver og ved at det gør en forskel hver dag, når vi møder på arbejde.

 

Vi forventer at nye kolleger sætter en ære i at skabe en god hverdag for kollegerne og gøre en forskel for vores kunder.

 

Trivsel og arbejdskultur er vigtigt for os og derfor ønsker vi at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder for at:

  • Fastholde, udvikle og tiltrække kvalificerede og engagerede kolleger på tværs af organisationen
  • Fremme god ledelse og godt samarbejde
  • Sikre et godt arbejdsmiljø
  • Have gode arbejdsvilkår og lønforhold

 

Ledige stillinger:

 

Lige nu har vi følgende ledige stillinger i organisationen:

 

Uopfordret ansøgning:

Kunne du tænke dig at blive en del af vores hold?
Send en uopfordret ansøgning sammen med dit CV til vores HR-chef Hanne Østergaard på job.ddm@ddm.dk

 

Medarbejder i Det Danske Madhus

Vi er passionerede omkring vores mad og uanset, hvilken funktion man har i Det Danske Madhus, er det vigtigt at have glæden og hjertet med på arbejde.

 

Der er altid plads til masser af smil og sjove fortællinger simpelthen fordi, vi bliver glade af at lave mad og samtidig vide, at den mad, vi laver, er til glæde og gavn for vores kunder. Som ansat i Det Danske Madhus har man klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder.

 

Job annoncer

28. marts 2023 12:19

Vil du med på vores hold af fantastiske kollegaer ? Jeg hedder Anders Kjær Madsen og er Madhuschef i Det Danske Madhus i Trige på Vestemøllevej 7A, 8380 Trige. Mit hold består af produktionsmedarbejdere både af medarbejdere der har en uddannelse indenfor mad og ernæring, men også af ufaglærte køkkenmedarbejdere som har en holdning og lyst til at arbejde med mad i deres hverdag.

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

13/4-2023

Ansættelsesforhold:

Fast

8. marts 2023 09:54

Vi søger en forandringsskabende og motiverende distriktschef til vores distribution i Jylland og på Fyn. Hovedopgaven er at udvikle og lede en forandring af en traditionel vognmandskultur til en professionel servicekultur. Dette kræver noget helt specielt, og hvis du har det i dig, så er det dig vi har brug for.

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

29/3-2023

Ansættelsesforhold:

Fast