Job og karriere

 

Bliv en del af et passioneret hold

 

Hos Det Danske Madhus gør vi alle sammen hver dag en forskel, når vi er med til at sætte mad på bordet hos vores mere end 17.000 kunder. Derfor er vi stolte af det, vi laver og ved at det gør en forskel hver dag, når vi møder på arbejde.

 

Vi forventer at nye kolleger sætter en ære i at skabe en god hverdag for kollegerne og gøre en forskel for vores kunder.

 

Trivsel og arbejdskultur er vigtigt for os og derfor ønsker vi at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder for at:

  • Fastholde, udvikle og tiltrække kvalificerede og engagerede kolleger på tværs af organisationen
  • Fremme god ledelse og godt samarbejde
  • Sikre et godt arbejdsmiljø
  • Have gode arbejdsvilkår og lønforhold

 

Ledige stillinger:

 

Lige nu har vi følgende ledige stillinger i organisationen:

 

Uopfordret ansøgning:

Kunne du tænke dig at blive en del af vores hold?
Send en uopfordret ansøgning sammen med dit CV til vores HR-chef Hanne Østergaard på job.ddm@ddm.dk

 

Medarbejder i Det Danske Madhus

Vi er passionerede omkring vores mad og uanset, hvilken funktion man har i Det Danske Madhus, er det vigtigt at have glæden og hjertet med på arbejde.

 

Der er altid plads til masser af smil og sjove fortællinger simpelthen fordi, vi bliver glade af at lave mad og samtidig vide, at den mad, vi laver, er til glæde og gavn for vores kunder. Som ansat i Det Danske Madhus har man klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder.

 

Job annoncer

8. november 2022 16:44

Vi søger en regnskabschef til vores finansfunktion, som har en stærk interesse for regnskab og økonomi, og som med sit talent for ledelse kan drive og udarbejde regnskaber, procesoptimere og sikre teamets fortsatte udvikling. Apropos team, så vil du blive ansvarlig for et helt nyt finansteam bestående af 3 medarbejdere, da vi netop er i gang med at flytte finansfunktionen fra Thisted til Albertslund.

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

30/11-2022

Ansættelsesforhold:

Fast

8. november 2022 13:52

Ønsker du at være en del af Det Danske Madhus, som med stor passion og hjerte arbejder for at levere produkter med varme, nærvær og værdighed? Og er du en dygtig økonomimedarbejder, som trives med forandringer og er god til at skabe orden og struktur? Hvis JA, så er du ét skridt tættere på at blive én af de nye økonomimedarbejdere til Det Danske Madhus. Kort fortalt, så er Det Danske Madhus i gang med at flytte hele deres finansfunktion fra Thisted til Albertslund – og i den forbindelse har vi brug for 3 nye økonomimedarbejdere, der sammen kan overtage de eksisterende opgaver, men også medvirke til at vi får digitaliseret og løftet finansfunktionen til en version 2.0. Har du erfaring med bare 2 af nedenstående opgaver | Så er det dig vi søger!!! Lad dig ikke blive skræmt at listen med erfaringer!!! Da vi søger 3 nye kolleger, har vi kun behov for at du har erfaring med nogle stykker af dem – resten vil dine nye kolleger skulle dække. Fakturering og debitorbogholderi Betaling af leverandører og kreditorbogholderi Månedsafslutning og bogføring Anlægsaktiver og afstemning af anlægskartotek Afstemninger, specifikationer og dokumentudarbejdelse Momsafstemninger og indberetninger Forberedelse af regnskabsmateriale til revisor Lønadministration og indberetning Analyser, beregninger og andre ad-hoc opgaver

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

28/11-2022

Ansættelsesforhold:

Fast