Job og karriere

 

Bliv en del af et passioneret hold

 

Hos Det Danske Madhus gør vi alle sammen hver dag en forskel, når vi er med til at sætte mad på bordet hos vores mere end 17.000 kunder. Derfor er vi stolte af det, vi laver og ved at det gør en forskel hver dag, når vi møder på arbejde.

 

Vi forventer at nye kolleger sætter en ære i at skabe en god hverdag for kollegerne og gøre en forskel for vores kunder.

 

Trivsel og arbejdskultur er vigtigt for os og derfor ønsker vi at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder for at:

  • Fastholde, udvikle og tiltrække kvalificerede og engagerede kolleger på tværs af organisationen
  • Fremme god ledelse og godt samarbejde
  • Sikre et godt arbejdsmiljø
  • Have gode arbejdsvilkår og lønforhold

 

Ledige stillinger:

 

Lige nu har vi følgende ledige stillinger i organisationen:

 

Uopfordret ansøgning:

Kunne du tænke dig at blive en del af vores hold?
Send en uopfordret ansøgning sammen med dit CV til vores HR-chef Hanne Østergaard på job.ddm@ddm.dk

 

Medarbejder i Det Danske Madhus

Vi er passionerede omkring vores mad og uanset, hvilken funktion man har i Det Danske Madhus, er det vigtigt at have glæden og hjertet med på arbejde.

 

Der er altid plads til masser af smil og sjove fortællinger simpelthen fordi, vi bliver glade af at lave mad og samtidig vide, at den mad, vi laver, er til glæde og gavn for vores kunder. Som ansat i Det Danske Madhus har man klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder.

 

Job annoncer

16. juni 2022 12:36

Vil du med på vores hold af fantastiske kollegaer ? Jeg hedder Vibeke Dahl Bruun og er Madhuschef i Det Danske Madhus i Varde og i Vejle, som er placeret på Kornmarken 21, 6040 Egtved. Mit hold består af produktionsmedarbejdere både med en uddannelse indenfor mad og ernæring, men også af medarbejdere der ikke er uddannet, men har en holdning og lyst til at arbejde med mad i deres hverdag. Vi hjælper hinanden i hverdagen, og er hinandens kunder, så vi sikrer et godt flow i hverdagen. Vi er en god blanding af nyansatte og medarbejdere der har lang erfaring hos os, kvinder/mænd, unge/modne, født i Danmark eller et andet sted i verdenen. Ring og få en snak med mig hvis det har vakt din interesse på tlf. 28 58 02 52

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

30/7-2022

Ansættelsesforhold:

Fast

16. maj 2022 08:01

Brænder du for at sikre at service omkring mad af høj kvalitet, prioriteres lige så højt som selve produktionen af mad, tilpasset mange forskellige behov? Hos Det Danske Madhus går vi rigtig meget op i mad, og som medarbejder har du klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder. Du vil blive en del af et miljø, som er præget af en uformel kultur, et højt engagement, stærke faglige kompetencer, dedikerede medarbejdere og en topledelse, som har stor viden om, og interesse for, madområdet.

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

16/6-2022

Ansættelsesforhold:

Fast, tidsbegrænset

15. maj 2022 15:45

Job som caller i vores kundeservice i Det Danske Madhus i Thisted Har du en behagelig rolig stemme, som er tillidsskabende, og kan du vejlede vores kunder pr. telefon? Har du lyst til at bidrage til at få vores call team til at performe endnu bedre? Så er det dig, vi mangler.

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

30/6-2022

Ansættelsesforhold:

Fast