Job og karriere

Ledige stillinger

Hos Det Danske Madhus gør vi alle sammen hver dag en forskel, når vi er med til at sætte mad på bordet hos vores mere end 17.000 kunder. Derfor er vi stolte af det, vi laver og ved at det gør en forskel hver dag, når vi møder på arbejde.

 

Vi forventer at nye kolleger sætter en ære i at skabe en god hverdag for kollegerne og gøre en forskel for vores kunder.

 

Trivsel og arbejdskultur er vigtigt for os og derfor ønsker vi at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi hver dag arbejder for at:

  • Fastholde, udvikle og tiltrække kvalificerede og engagerede kolleger på tværs af organisationen
  • Fremme god ledelse og godt samarbejde
  • Sikre et godt arbejdsmiljø
  • Have gode arbejdsvilkår og lønforhold

 

Medarbejder i Det Danske Madhus

 

Vi er passionerede omkring vores mad og uanset, hvilken funktion man har i Det Danske Madhus, er det vigtigt at have glæden og hjertet med på arbejde.

 

Der er altid plads til masser af smil og sjove fortællinger simpelthen fordi, vi bliver glade af at lave mad og samtidig vide, at den mad, vi laver, er til glæde og gavn for vores kunder. Som ansat i Det Danske Madhus har man klare holdninger til mad og lyst til at bidrage til udviklingen med at levere madglæde til vores kunder.

 

Lige nu har vi følgende ledige stillinger i organisationen:

 

 

 

 

Job annoncer

23. november 2023 08:32

Vi søger en omhyggelig, empatisk og resultatorienteret HR Partner til en spændende virksomhed med et vigtigt formål. Stillingen er en udvidelse af HR, grundet vækst i Det Danske Madhus. Hovedopgaven er rekruttering, fastholdelse og trivsel samt personaleadministrative opgaver med etc.

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

15/12-2023

Ansættelsesforhold:

Fast

14. november 2023 10:06

Du får hele pakken hos os Hvis du bliver ansat i Det Danske Madhus, får du gode vilkår: - Løn efter egen overenskomst - Årlig overskudsdeling - Deltagelse i flere arrangementer/fester om året - Fri i weekenderne - Du arbejder i dagtimerne ink. to pauser dagligt I hverdagen arbejder vi med høj arbejdsmoral, med opskrifter, teknologisk udstyr og med fokus på at sikre god sensorisk kvalitet og hygiejne. Uanset om du kommer til at arbejde i vores køkken eller i vores opvask, så er vi et samlet hold, som har en god hverdag, hvor der også er plads til højt humør og gode (og dårlige) jokes.

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

3/12-2023

Ansættelsesforhold:

Fast

14. november 2023 09:37

Du får hele pakken hos os Hvis du bliver ansat i Det Danske Madhus, får du gode vilkår: - Løn efter egen overenskomst - Årlig overskudsdeling - Deltagelse i flere arrangementer/fester om året - Fri i weekenderne - Du arbejder i dagtimerne ink. to pauser dagligt I hverdagen arbejder vi med høj arbejdsmoral, med opskrifter, teknologisk udstyr og med fokus på at sikre god sensorisk kvalitet og hygiejne. Uanset om du kommer til at arbejde i vores køkken eller i vores pakkeri, så er vi et samlet hold, som har en god hverdag, hvor der også er plads til højt humør og gode (og dårlige) jokes.

Arbejdstid:

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Ansøgningsfrist:

3/12-2023

Ansættelsesforhold:

Fast

Uopfordret ansøgning

Kunne du tænke dig at blive en del af vores hold?

Du kan søge en af vores opslåede stillinger, men du er også meget velkommen til at søge uopfordret.

Udfyld en kandidatprofil, så matcher vi dine ønsker og kompetencer med fremtidige ledige stillinger.

 

 

*Det Danske Madhus er dataansvarlige for de oplysninger, som du indtaster ved oprettelse af denne profil. Se vores
fortrolighedspolitik for yderligere information.
Når du opretter en profil hos Det Danske Madhus, accepterer du, at vi opbevarer dit navn samt e-mail med det formål at
sende dig personlige e-mails med relevante ledige stillinger.
Når du vælger at oprette din profil, sender vi en bekræftelse pr. e-mail med et aktiveringslink. Når du har bekræftet, beholder
vi din information indtil, du vælger at framelde dig. Hvis du ikke bekræfter, vil dine informationer blive slettet efter 30 dage.
Ved at indsætte din personlige data accepterer du:
at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik
at du af egen fri vilje har givet samtykke til behandlingen af de registrerede og gemte oplysninger
Jeg har læst vilkårene og accepterer dem.