Nyheder
Vi er stolte af dig, Michele

28. juni 2023 - 14:29

Vi er stolte af dig, Michele

Med et afsluttende 12 tal og en guldmedalje hersker der ikke tvivl om, at 38-årige Michele både har styr på ernæringsberegning og store evner i et køkken. For den slags tal og medaljer kaster man sig ikke bare om med på ernæringsassistentuddannelsen. Nu er jagten sat ind på at finde et job, hvor kontakten med målgruppen er i højsædet.

 

For noget af det vigtigste for Michele ved hendes passion for mad er, at mad kan bidrage til helbredelse og øget trivsel/livskvalitet. Med en baggrund som kostvejleder og tidligere restauratør har maden gennem livet været et fagligt omdrejningspunkt. ”Jeg plejer at sige, at jeg er født i et køkken, fordi min mor har arbejdet med mad hele sit liv. Det er jo nok der interessen er skabt. Det har så givet mig en række eventyr og muligheder, men den her krølle med at kunne kalde mig ernæringsassistent har været vigtig.”, forklarer Michele.

 

Hendes praktikforløb har foregået i Det Danske Madhus køkken i Albertslund, hvor Michele gennem sin uddannelse har arbejdet med diæter fra dysfagi til laktosefrie retter, men også prøvet kræfter med et stort produktionskøkken fra varemodtagelse til de forskellige positioner i køkkenet.
Til sin afsluttende svendeprøve beviste Michele også, at hun kan både teorier og håndværk inden for normalkost. ”Jeg trak normalkost til målgruppen voksne. I min lodtrækning kom der roulade op. Både den mundtlige og håndværket i køkkenet gik jo åbenbart strålende, når de gav mig 12 og en guldmedalje med. Det er jeg virkelig stolt af. Det er dejligt at blive bekræftet i, at man er dygtig inden for sit fag.”

 

Der er også rosende ord med på vejen til den nyuddannede ernæringsassistent fra praktikværten Det Danske Madhus. ”Michele har gået til den her opgave med krum hals. Hun er fagligt dygtig. Hun er arbejdsom og hendes personlighed skinner igennem. Jeg vil sige, at der er ben i næsen på hende her. Så det er kun varme anbefalinger fra vores side.”, påpeger Hanne Østergaard, der er Head of HR i Det Danske Madhus.

 

Tættere på målgruppen
Nu er jagten gået ind på et job, hvor målgruppen er tættere på i dagligdagen, for Michele. For hun vil gerne tættere på borgeren. Tættere på dialogen med den enkelte om behov og ernæring.
”Jeg vil rigtig gerne ud et sted, hvor jeg i hverdagen er tæt det enkelte menneske. Om det er børn, ældre, voksne, plejehjem, specialinstitution eller en kantine, det er ikke så vigtigt. Det er mere vigtigt, at jeg kommer tæt på slutbrugerne og kan have den dialog om maden og ernæringen.”, lyder det fra den passionerede ernæringsprofessionelle.

 

Hvis du kunne tænke dig at kalde Michele til en samtale eller vil høre mere fra hende, så kan hun kontaktes på mail: michelepoulsen@hotmail.com. Du kan læse mere om hende på LinkedIn.

Udgivet af

Sanne Vonstad


Læst i alt:

104 gange

Læses i øjeblikket af:

0