Nyheder
Det Danske Madhus sparer miljøet for ca. 60.000 plastbakker og gør samtidig en favorit endnu bedre

5. september 2022 - 13:29

Det Danske Madhus sparer miljøet for ca. 60.000 plastbakker og gør samtidig en favorit endnu bedre

Det Danske Madhus har miljøet i fokus
Denne udvikling vil være med til at spare naturen for cirka 60.000 plastbakker årligt, hvorved vi er med til at gøre vores del for at hjælpe vores planet. Det Danske Madhus har allerede CO2-neutraliseret strømforbruget og sparer dermed klimaet for 362,5 ton CO2 årligt. Derfor er bæredygtige tiltag ikke noget nyt for Det Danske Madhus, men vi er slet ikke færdige, hvilket udviklingen af retten også er et bevis på.


En langt bedre spiseoplevelse
Mad tilberedt med kærlighed, og omtanke for madspild og bæredygtighed er altid i vores fokus. Vores dygtige medarbejdere har nemlig svinget med tryllestaven og gjort en af vores mest traditionelle og danske retter, nemlig høns i asparges, endnu bedre. Det er lykkedes os at samle retten i én bakke i stedet for to særskilte bakker. Vi har øget mængden af kød og forbedret smagen i sovsen, samt reduceret antallet af tarteletter fra 3 til 2. Det betyder at den øgede andel af kød og sovs med en færre tarteletskal, giver en langt bedre smagsoplevelse. Vi er overbeviste om, at netop dette kommer alle til gode og giver en langt bedre oplevelse af retten.

Vi glæder os til at introducere jer for vores nye fantastiske udvikling af denne dejlige danske ret. Vi ser derfor frem til at høre jeres oplevelser med retten og håber på, at I bliver lige så begejstrede for den, som vi er!

Udgivet af


Læst i alt:

593 gange

Læses i øjeblikket af:

0