EKSPERTER I ERNÆRING

 

Ernæringsbehovet kan være forskelligt fra beboer til beboer. Vi tilbyder vejledning i, hvordan alle behov tilgodeses og imødekommes. Foruden vores normalkost har vi 15 forskellige diættyper og afvigende konsistenser, der alle er næringsberegnede og lever op til de nyeste anbefalinger. Vi kan derfor leverer mad, der er fuldt ud tilpasset jeres specifikke behov.

Vi har stor ekspertise indenfor tilberedning af forskellige typer diæter målrettet eksempelvis ordinerede diæter, småtspisende og tygge-/synkebesværede. Vi tilbyder kost, der kan imødekomme behov som plantebaseret, ingen laktose, ingen gluten mv. Vi har i alt 15 diættyper for hver enkelt af de retter, der er på menukortet.

 

VI TILBYDER TRE FORSKELLIGE KOSTFORMER:

 

Normalkost 30:
Mad med en fedtenergiprocent på 30-33 målrettet til personer, der har et normalt BMI og almindelig appetit.

 

Normalkost:
Mad med en fedtenergiprocent på 40 målrettet til personer, der har behov for lidt ekstra energi i løbet af dagen.

 

Energitæt kost:
Mad med en fedtenergiprocent på 50 målrettet til personer, der har svært ved at holde vægten.

 

 

INDIVIDUELT TILPASSEDE OPSKRIFTER

 

Vi er en af de få leverandører på markedet, der kan tilbyde mad, som imødekommer mange forskellige behov. Vi udvikler løbende tilpassede opskrifter, der tager højde for individuelle behov, men i alle vores særlige tilbud tager vi udgangspunkt i den aktuelle menuplan og tilpasser den til de konkrete behov og diætforskrifter. Det giver nemlig den bedste oplevelse for dem, der skal spise maden.

Alle vores opskrifter og menuplaner er lavet med udgangspunkt i de 10 kostråd, og vores diæter og specialkost er tilpasset de konkrete forskrifter, som er beskrevet i Den Nationale Kosthåndbog. Internt arbejder vi i det daglige ud fra vores egen kosthåndbog.

Læs mere om de forskellige kostformer i vores kosthåndbog eller i den nationale kosthåndbog.

 

 

 

 

FAGLIG RÅDGIVNING OM KOST OG ERNÆRING

 

Vi tilbyder gratis råd og vejledning om kost og ernæring som en del af servicepakken, når I vælger at få mad leveret fra Det Danske Madhus.

Book et uforpligtende dialogmøde og hør mere om mulighederne for vejledning i kost og ernæring.

 

 

❤ Book dialogmøde