ET MÅLTIDSPARTNERSKAB
Vi tilbyder en skræddersyet løsning, som tager udgangspunkt i jeres behov.
Gennem et måltidspartnerskab med os får I hjælp til at administrere det daglige forbrug på madområdet. Med Det Fleksible Menukoncept, som er vores helt unikke koncept til institutioner, får I mulighed for at skabe madglæde for beboerne i hverdagen.
Vi har gjort det simpelt at tilrettelægge måltiderne med et dagligt udbud af forskellige næringsberegnede koncepter.
Som måltidspartner tilbyder vi følgende:
- I kan lade os stå for hele bespisningen til alle døgnets måltider.
- I kan vælge kun at få leveret det varme hovedmåltid.
1. MAD TIL ALLE DØGNETS MÅLTIDER
Med denne løsning sikrer vi, at beboerne får det samlede energiindtag, de har brug for, med 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider i løbet af dagen:
- Morgen: Råvarer til egenproduktion samt hjemmelavet øllebrød fra madhuset.
- Formiddag: Råvarer til egenproduktion.
- Frokost/aften (det varme hovedmåltid): Forret, hovedret og dessert fra madhuset via Det Fleksible Menukoncept.
- Eftermiddag: Hjemmebagt kage eller brød fra madhuset.
- Aften: Brød, pålæg ost, pålægssalater og grønt bestilles som råvarer til egenproduktion kombineret med lune retter, supper, frugtgrød mv. fra madhuset.
- Sen aften: Råvarer til egenproduktion.
Råvarer til egenproduktion
Til de måltider, hvor der ikke leveres færdigtilberedt mad fra madhuset, bestilles råvarer online med udgangspunkt i et bredt sortiment, som bliver tilpasset jeres behov. Hver afdeling tildeles et rådighedsbeløb til køb af råvarer, eller der kan handles frit, afhængigt af, hvad der ønskes det konkrete sted.
VÆLG FRA MENUKORTET
Færdige, hjemmelavede forretter, hovedretter og desserter.
I vælger blandt de 14 hovedretter og 14 foretter og desserter, vi har på menukortet, og kombinere retterne til ugens menutilbud.
I sørger for at opvarme og anrette maden, inden den skal serveres.
SAMMENSÆT SELV
Færdige, hjemmelavede hovedretskomponenter, forretter og desserter.
I sammensætter selv måltidet ud fra måltidskomponenter. Det betyder, at kød, sovs, tilbehør og grønt vælges hver for sig. Hermed kan der sammensættes individuelle måltider, der passer til jeres smagsløg.
I sørger for at opvarme og anrette maden, inden den skal serveres.
TILBERED SELV
Råvarer leveres, så I selv kan stå for tilberedningen.
I vælger selv eksempelvis at grydestege kyllingen eller stege flæskestegen og skrælle kartoflerne.
I kan løbende tilpasse antallet af dage, I laver maden selv.
FLEKSIBILITET ER KERNEN I VORES TILBUD
Det Danske Madhus tilbyder alle typer institutioner muligheden for at benytte sig af vores fleksible menukoncept, som betyder, at der er flere valgmuligheder, og at man kan bestille maden i forskellige forarbejdningsgrader.
Kort sagt, så:
Skræddersyr vi et koncept specielt tilpasset jeres ønsker, og samtidig får I mulighed for at få leveret mad til alle dagens måltider inklusiv mellemmåltider.
PRIS
Vi vil være bedst og billigst, men prisen er meget forskellig og varierer afhængig af, hvilken løsning I ønsker.
Vi vil naturligvis rådgive jer i forhold til, hvordan vi sikrer den bedste kvalitet til den bedste pris.