ET MÅLTIDSPARTNERSKAB

 

Vi tilbyder en skræddersyet løsning, som tager udgangspunkt i jeres behov.

Gennem et måltidspartnerskab med os får I hjælp til at administrere det daglige forbrug på madområdet. Med Det Fleksible Menukoncept, som er vores helt unikke koncept til institutioner, får I mulighed for at skabe madglæde for beboerne i hverdagen.

Vi har gjort det simpelt at tilrettelægge måltiderne med et dagligt udbud af forskellige næringsberegnede koncepter.

 

Som måltidspartner tilbyder vi følgende:

  1. I kan lade os stå for hele bespisningen til alle døgnets måltider.
  2. I kan vælge kun at få leveret det varme hovedmåltid.

 

 

1. MAD TIL ALLE DØGNETS MÅLTIDER

 

Med denne løsning sikrer vi, at beboerne får det samlede energiindtag, de har brug for, med 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider i løbet af dagen:

  • Morgen: Råvarer til egenproduktion samt hjemmelavet øllebrød fra madhuset.
  • Formiddag: Råvarer til egenproduktion.
  • Frokost/aften (det varme hovedmåltid): Forret, hovedret og dessert fra madhuset via Det Fleksible Menukoncept.
  • Eftermiddag: Hjemmebagt kage eller brød fra madhuset.
  • Aften: Brød, pålæg ost, pålægssalater og grønt bestilles som råvarer til egenproduktion kombineret med lune retter, supper, frugtgrød mv. fra madhuset.
  • Sen aften: Råvarer til egenproduktion.

 

Råvarer til egenproduktion

Til de måltider, hvor der ikke leveres færdigtilberedt mad fra madhuset, bestilles råvarer online med udgangspunkt i et bredt sortiment, som bliver tilpasset jeres behov. Hver afdeling tildeles et rådighedsbeløb til køb af råvarer, eller der kan handles frit, afhængigt af, hvad der ønskes det konkrete sted.

 

2. DET VARME HOVEDMÅLTID

 

Med Det Fleksible Menukoncept får I mulighed for, at det varme måltid kan leveres i forskellige forarbejdningsgrader. På den måde er der grundlag for selv at kunne stege kyllingen eller flæskestegen og koge kartoflerne nogle dage samtidig med, at I kan få leveret maden færdigtilberedt andre dage. Alt sammen indenfor den samme økonomiske ramme.

Konceptet for det varme hovedmåltid består af 3 forskellige muligheder, man kan skifte mellem fra dag til dag:

VÆLG FRA MENUKORTET

 

Færdige, hjemmelavede forretter, hovedretter og desserter.

I vælger blandt de 14 hovedretter og 14 foretter og desserter, vi har på menukortet, og kombinere retterne til ugens menutilbud.

I sørger for at opvarme og anrette maden, inden den skal serveres.

SAMMENSÆT SELV

 

Færdige, hjemmelavede hovedretskomponenter, forretter og desserter.

I sammensætter selv måltidet ud fra måltidskomponenter. Det betyder, at kød, sovs, tilbehør og grønt vælges hver for sig. Hermed kan der sammensættes individuelle måltider, der passer til jeres smagsløg.

I sørger for at opvarme og anrette maden, inden den skal serveres.

TILBERED SELV

 

Råvarer leveres, så I selv kan stå for tilberedningen.

I vælger selv eksempelvis at grydestege kyllingen eller stege flæskestegen og skrælle kartoflerne.

I kan løbende tilpasse antallet af dage, I laver maden selv.

FLEKSIBILITET ER KERNEN I VORES TILBUD

 

Det Danske Madhus tilbyder alle typer institutioner muligheden for at benytte sig af vores fleksible menukoncept, som betyder, at der er flere valgmuligheder, og at man kan bestille maden i forskellige forarbejdningsgrader.

Kort sagt, så:

 

Skræddersyr vi et koncept specielt tilpasset jeres ønsker, og samtidig får I mulighed for at få leveret mad til alle dagens måltider inklusiv mellemmåltider.

 

 

PRIS

 

Vi vil være bedst og billigst, men prisen er meget forskellig og varierer afhængig af, hvilken løsning I ønsker.

Vi vil naturligvis rådgive jer i forhold til, hvordan vi sikrer den bedste kvalitet til den bedste pris.