Kørselsplanlægger

Vil du være med til at sikre, at vores dejlige mad bliver bragt ud til vores over 8.000 daglige kunder på Sjælland og øerne, som planlagt?

 

Vi søger en struktureret kørselsplanlægger til vores distribution på Sjælland. Hovedopgaven er at sikre, at vi alle dage, til enhver tid, får bragt vores dejlige mad ud til alle vores kunder. Dette sikres igennem en seriøs og struktureret planlægning og altid med øje for en professionel service. Det kræver noget helt specielt, og hvis du har det i dig, så er det dig, vi har brug for.

 

Du vil få ansvar for at udvikle og sikre en professionel distributionskæde med 35 biler i drift. Dit bidrag til fastholdelse af både kunder og chauffører er afgørende og sker gennem et konstant fokus på, at vores kunder altid får den bedste serviceoplevelse i forbindelse med, at de får leveret mad af en topmotiveret chauffør.

 

Jobbet indebærer, at du har et godt overblik og et stort engagement. Desuden kræver det også, at du har blik for hele værdikæden i alle dine beslutninger.

 

Vi kan tilbyde:

- Et spændende og meget alsidigt job med mange berøringsflader i og uden for organisationen

- En ny stilling i Det Danske Madhus, hvor du vil få rig mulighed for selv at have stor indflydelse på jobbet og opgaverne heri

- Dit arbejdssted vil være på vores supportkontor i Albertslund

- Du vil få mulighed for at deltage aktivt i udvikling og optimering af virksomhedens procedurer og implementering af nye

- Du vil få en vigtig rolle i vores distributionsafdeling i en dynamisk virksomhed med gode kollegaer og en stærk holdånd

- Du vil få en sparringspartner i Vest, og du vil få direkte reference til vores distriktschef Øst for distribution

- En arbejdsplads med højt til loftet og gode kollegaer.

 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andre være:

- Planlægning og afvikling af udbringning af maden

- Synlig tilstedeværelse og kommunikation med chauffører

- Personaleledelse af chaufførerne, herunder planlægning af ferie, håndtering af sygefravær mv.

- Indkøring af og løbende opfølgning på nye og eksisterende chauffører

- Ansvar for tilrettelæggelse og optimering i distributionskæden

- Ansvar for at drive og indfri definerede KPI’er

- Et tæt og dagligt samarbejde med vores Madhuse og Kundeservice samt Økonomiafdelingen

- Deltage i forbindelse med implementering af vundne kontrakter

 

Vi forestiller os, at du har en baggrund som kørselsplanlægger, driftsplanlægger, kørselsdisponent, logistik koordinator eller lign. og gerne erfaring med chauffører. Du er kendetegnet ved at være kommercielt tænkende, stærk til IT, tal og kommunikation. Du arbejder analytisk, struktureret og energisk samtidig med, at du evner at kommunikere med chaufførerne på en coachende, involverende og anerkendende måde, så I sammen kan yde Danmarks bedste service i en hverdag, som er præget af et højt aktivitetsniveau.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling, og der må forventes opkald og akutopgaver ad hoc i ydertidspunkter. Du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit eget arbejde. For at blive en succes er det vigtigt, at du i dagligdagen er synlig og nærværende, og det er vigtigt, at du kan samarbejde og skabe gode relationer til dine daglige samarbejdspartnere internt i organisationen.

 

Vi har en uformel og venlig omgangstone, og du vil få frihed under ansvar. Gode løn- og arbejdsforhold.

 

 

 

 

 

Ansøg her

Opslået af

Det Danske Madhus

Arbejdspladsens adresse:

Roholmsvej 11D
2620 Albertslund

Sådan ansøger du

Vil du med på vores hold, så send et motiveret CV til os hurtigst muligt til job.ddm@ddm.dk, med emnet: Ansøgning Kørselsplanlægger. Vi holder løbende samtaler.

 

Ved spørgsmål kan du kontakte Distriktschef Michael Christensen på telefon: 2067 9843.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Ansøg her

Læst i alt:

365 gange

Læses i øjeblikket af:

95