Ernæringsfaglig medarbejder til Trige v/ Aarhus

I Det Danske Madhus tilbyder vi madservice til alle, der ønsker en hjælpende hånd. Vi kalder det madglæde på hjul. Med afsæt i den danske madkultur skaber vi traditionelle danske retter, som er kendt og elsket af alle generationer.

 

Som ernæringsfaglig medarbejder er du med til at skabe god ernæringsrigtig mad fra bunden. Maden tilberedes af de bedste råvarer ud fra vores egne opskrifter. Dermed sikrer vi, at maden udover at smage fantastisk også indeholder det rette næringsindhold.

 

Du starter dagen kl. 7.00, hvor du sammen med 30 kolleger har ansvaret for at producere og pakke mad til vores ca. 4.000 kunder. Vi sætter en ære i at producere så bredt et udvalg, at vi kan servicere den enkelte kundes behov. Vores erfaring er nemlig, at MAD GØR GLAD.

 

Din hverdag og arbejdsopgaver

Du bliver en del af et hold dygtige og engagerede kolleger, der enten har en faglig uddannelse indenfor mad og ernæring, eller som har holdning og lyst til at arbejde med mad i stor målestok. Afhængig af dine faglige kompetencer og erfaring, har vi mulighed for at tilpasse arbejdsopgaverne, så de passer til dig. Her er et udpluk af, hvad dine opgaver kan bestå i:

 

* Produktion af hele vores menukort, som tæller 14 hovedretter og 14 biretter i serieproduktion

* Produktion af Hot-fill

* Tilberedning af diæter

* Udportionering og pakning af mad til den enkelte kunde

* Egenkontrol, rengøring og opvask

 

I hverdagen arbejder vi sammen – har høj arbejdsmoral, teknologisk udstyr og fokus på at sikre god sensorisk kvalitet og hygiejne. Uanset om du kommer til at arbejde i vores køkken eller i vores opvask, så er vi et samlet hold, hvor der er plads til højt humør og gode (og dårlige) jokes.

 

Interesse og erfaring med at skabe gode madoplevelse

Der kan være flere tilgange til jobbet, da vi tilretter din funktion ud fra dine kompetencer og erfaringer. Du har gerne en uddannelse som ernæringsassistent, erfaring fra et sygehuskøkken eller et stort plejehjemskøkken. Eller du er måske et sted i dit liv, hvor du har lyst til at prøve nyt, et sabbatår, eller andet.

 

Det vigtigste er, at du har god energi, et godt humør og elsker at arbejde som et team. Og så skal du selvfølgelig kunne se dig selv i en virksomhed, som prioriterer fællesskabet – og er med til at løfte en vigtig samfundsopgave; at øge livskvaliteten ved at skabe smagsfulde, ernæringstilpassede og mindeværdige madoplevelser til ældre og mennesker med særlige kostbehov.

 

 

 

 

 

 

Ansøg her

Opslået af

Det Danske Madhus

Arbejdspladsens adresse:

Vestermøllevej 7A, 8380 Aarhus
8380 Trige

Sådan ansøger du

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte vores madhuschef Anders Kjær Madsen på telefon 2555 5000. Vi holder samtaler løbende, så send os et motiveret CV hurtigst muligt på mail: job.ddm@ddm.dk. Skriv venligst ” Ernæringsfaglig medarbejder til Trige” i emnefeltet.

Ansøg her

Læst i alt:

1175 gange

Læses i øjeblikket af:

93