Ernæringsassistent, Vejle

Hos os starter dagen tidligt, hvor vi producerer og pakker mad til vores ca. 3.000 kunder, som primært er mennesker, der har behov for god og sund mad med god næring, og nogle også med specielle behov. Dette er vi eksperter i, og sætter en ære i at kunne producere så bredt et udvalg at vi kan servicere alle vores kunder.

Derfor sørger vi for at vores medarbejdere har gode vilkår, egen overenskomst, årlig overskudsdeling, vi holder gode fester eller arrangementer. I hverdagen arbejder vi med høj arbejdsmoral, opskrifter, teknologisk udstyr og med fokus på at sikre god sensorisk kvalitet og hygiejne. Vi arbejder kun i dagtimerne og weekendarbejde kan forekomme op til helligdage eller i spidsbelastninger, men ikke fast. Vi har vores egen medarbejder App, som vi kan kommunikere med hinanden på, og selvom vi arbejder hårdt, når vi også altid at holde pauser to gange om dagen.

Uanset om du kommer til at arbejde i vores produktion eller i vores pakkeri, så er vi et samlet hold som har en god hverdag, hvor der også er plads til højt humør og gode jokes.

Opslået af

Det Danske Madhus Vejle

Arbejdspladsens adresse:

Kornmarken 21
6040 Egtved

Virksomheden tilbyder

Fast

gennemsnitlig 37 t. pr. uge

Sådan ansøger du

Hvem er du ? Du har en uddannelse som ernæringsassistent, erfaring fra et sygehuskøkken eller et stort plejehjemskøkken. Erfaring fra et pakkeri er også en kompetence, som vi søger efter. Vigtigst af alt – god energi, godt humør og elsker at arbejde i et team af kollegaer.

Vil du med på vores hold, så send et motiveret CV til os, så send en motiveret ansøgning og CV hurtigst muligt til job.ddm@ddm.dk, med emnet: Ansøgning Medarbejder Vejle. Vi holder løbende samtaler.

Antal stillinger

1

Ansøgningsfrist

17/8-2023

Forventet start

19/7-2023

Læst i alt:

468 gange

Læses i øjeblikket af:

12