Ernæringsassistent

Hos os starter dagen kl. 7.00, hvor vi producerer og pakker mad til vores ca. 4.000 kunder der har behov for god og sund mad med god næring, samt kunder med specielle ernæringsbehov. Dette er vi eksperter i, og sætter en ære i at kunne producere så bredt et udvalg at vi kan servicere alle vores kunder.

Afhængig af din faglige kompetencer og erfaring har vi mulighed for at tilpasse dine arbejdsopgaver, som blandt andet kan indebære:

  • Tilberedning af diæter
  • Produktion af hele vores menukortet (14 hovedretter og 14 biretter) i serieproduktion
  • Produktion af Hot-fill
  • Sensoriske vurderinger og tilsmagning
  • Udportionering og pakning af mad til den enkelte kunde
  • Rengøring

 

Hvis du bliver ansat hos os, vil du få gode vilkår: egen overenskomst, årlig overskudsdeling, deltagelse i flere arrangementer/fester om året. I hverdagen arbejder vi med høj arbejdsmoral, med opskrifter, teknologisk udstyr og med fokus på at sikre god sensorisk kvalitet og hygiejne. Vi arbejder kun i dagtimerne og har ikke weekendarbejde, andet end ved højtiderne, så vi også kan holde fri i de fleste helligdage. Vi har vores egen medarbejder App, som vi kan kommunikere med hinanden, og selvom vi arbejder hårdt, når vi også altid at holde pauser to gange om dagen.

Uanset om du kommer til at arbejde i vores køkken eller i vores pakkeri, så er vi et samlet hold som har en god hverdag, hvor der også er plads til højt humør og gode jokes.

Hvem er du ?

Du har en uddannelse som ernæringsassistent, erfaring fra et sygehuskøkken eller et stort plejehjemskøkken. Vigtigst af alt – god energi, godt humør og elsker at arbejde i et team af kollegaer.

Læst i alt:

621 gange

Læses i øjeblikket af:

16