Distriktschef hos Det Danske Madhus A/S Et af Danmarks mest spændende og udviklende job

Du vil få ansvar for at udvikle, coache og lede en større vognmandsstyrke i Jylland og på Fyn. Dit bidrag til fastholdelse af både kunder og vognmænd er afgørende og sker gennem et konstant fokus på, at vores kunder altid får den bedste serviceoplevelse, i forbindelse med, at de får leveret mad, af en topmotiveret vognmand.

Jobbet indebærer, at du har et godt overblik og et stort engagement. Desuden kræver det også, at du har blik for hele værdikæden i alle dine beslutninger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andre være:

  • Rekruttering, onboarding og udvikling af vognmænd
  • Synlig ledelse og coaching af vognmænd
  • Indkøring af, og løbende opfølgning på, kontrakter med vores kunder
  • Ansvar for tilrettelæggelse og optimering af hele distributionskæden
  • Ansvar for at drive og indfri definerede KPI’er
  • Tæt samarbejde med vores Madhuse, Kundeservice og vores kommercielle organisation
  • Deltage i forbindelse med tilbudsgivning og implementering af vundne kontrakter

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra vognmandsbranchen og gerne erfaring med at lede og samarbejde med selvstændige vognmænd. Du er kendetegnet ved at være kommercielt tænkende, stærk til IT, tal og kommunikation. Du arbejder analytisk, struktureret og energisk samtidig med, at du evner at motivere dine vognmænd på en coachende, involverende og anerkendende måde, så I sammen kan yde Danmarks bedste service i en hverdag, som er præget af et højt aktivitetsniveau.

Vi kan tilbyde et spændende og meget alsidigt job med tilstedeværelse ”i marken” kombineret med planlægnings- og administrative opgaver på kontoret i Trige. Du vil få mulighed for at deltage aktivt i udvikling og optimering af virksomhedens procedurer, og implementering af strategien. Du vil få en central rolle, i vores distributionsselskab i en dynamisk virksomhed med gode kollegaer og en stærk holdånd. Du vil få en sparringspartner som har samme job som dig, bare i Øst Danmark, og du vil få direkte reference til direktøren for distribution.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og der må forventes opkald og akutopgaver ad hoc i ydertidspunkter. Du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit eget arbejde. For at blive en succes er det vigtigt, at du i dagligdagen er en synlig og nærværende leder, og det er vigtigt at du kan samarbejde og skabe gode relationer til dine daglige samarbejdspartnere internt i organisationen.  Det er derfor afgørende at du er tilgængelig og opsøgende, hvorfor du skal forvente at være på landevejen ca. 3 – 4 dage om ugen.

Vi har en uformel og venlig omgangstone, og du vil få frihed under ansvar.

Løn og personalegoder inkl. firmabil efter aftale og i forhold til kvalifikationer.

Læst i alt:

275 gange

Læses i øjeblikket af:

19